Metka Kovačič


Kraj dela: Ljubljana

Moje področje dela: Skupinski tečaji in mantrailing

Živali so moje gorivo za življenje že od rane mladosti. Najrazličnejše živali so bile stalni spremljevalci v našem domu in seveda ni manjkal tudi pes – imeli smo nemškega špica. Druga velika ljubezen poleg živali, je bila atletika. Atletiko sem trenirala 18 let in je bila dobra učiteljica za življenje. Vztrajnost in pozitivna naravnanost mi še kako prav prideta pri vzgoji psičke ki jo imam sedaj.

Poleg dveh fantov in  moža mi dneve krajša madžarska vižla Čili. Vzgojo sva začeli v Alfakanu, kjer sva obiskovali 1., 2., 3. stopnjo in naredili AVP izpit. Kasneje sva svoje znanje nadgradili še z BBH izpitom.  Zdaj svoj prosti čas usmerjava v mantrailing treninge.

Čili je naš stalni spremljevalec na izletih, počitnicah, rekreaciji in je največji donos energije v naš vsakdan. Z njo se dan začne in tudi konča.

Moja poklicna pot

Po izobrazbi sem univerzitetni diplomiran biolog. Po končanem študiju me je pot zanesla v farmacijo, kjer sem tudi trenutno zaposlena. Ni lepšega kot občutek, ko vidiš srečen obraz, ker si nekomu lahko pomagal.

Moja filozofija

Največja lepota življenja je, da živiš kot želiš.

Zakaj imam rada svoje delo?

Delam s psmi, ki jih obožujem in hkrati pomagam ljudem pri vzgoji njihovih štirinožnih prijateljev.