Vstopite v kontakt z nami

Na voljo smo vam za vsa vprašanja

EVA PRIBIČEVIČ

Alfakan pisarna

Ali imate še kakšno vprašanje?

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  NAJBOLJ POGOSTA VPRAŠANJA

  V naših tečajih delamo po sistemu pozitivne motivacije. Primeren čas je ČIM PREJ, ko prejmete psička v vaš dom. Pomembno je, da čim prej pričnete s pravilno vzgoji in socializacijo. Tako boste pri tem naredili manj napak, namreč vaše napake lahko vodijo v neželena vedenja pri vašem psu.

  V urbanem okolju in spreminjamo lokacije (zaradi socializacije). Ne svetujemo obiskovanje tečaja, ki poteka cel čas na istem mestu.

  Brez skrbi, nič niste zamudili. Vpis v naše tečaje potekajo skozi celo leto. Ko se zbere skupina 7 tečajnikom pričnemo s tečajem.

  Seveda, zelo dobrodošlo! Pomembno je, da se vsi naučite pravilno delati s psom ter da ste pri vzgoji usklajeni.

  Tečaji potekajo 2x tedensko po 17:00 uri. Dnevi so različni od krajev. V Ljubljani imamo tudi skupine v dopoldanskem času.

  Vsaka stopnja tečaja ima svoj program. Zahtevnost pa se seveda skozi stopnje stopnjuje. V 1. stopnji se bomo učili osnovne stvari, ki jih potrebujete za začetek prijetnega sobivanja (navajanje na čistočo, na pasji kotiček, ustvarjanje želje po sodelovanju, odpoklic, hojo na popuščenem povodcu, čakanje, navajanje na nego,…).

  V tečaju boste dobili znanje in osnovna orodja ki jih potrebujete za prijetno sobivanje s psom. Potrebno pa je seveda upoštevati navodila inštruktorja ter doma pridno vaditi.

  Nič posebnega. Poleg osnovne opreme ki jo že uporabljate za sprehod boste potrebovali še dolg povodec (8-10m) ter torbico za hrano.

  Skupine so majhne, načeloma 7-8 psov.

  Skupine so mešane, saj je pomembno, da se psi socializirajo in navadijo sodelovati s svojim skrbnikom v bližini različnih psov.