Sanja Marić


Kraj dela: Maribor

Moje področje dela: Skupinski tečaji

Moji članki: Blog

Včasih se vprašam, kaj je moje poslanstvo in vedno znova pridem do enakega odgovora – ljubezen in pomoč čutečim bitjem ter ples. Sebe sem lahko najbolje spoznavala skozi odnose z drugimi pa vendar so na drugi strani psi zmeraj bili vedno velik del mene in v tem sem se vedno počutila dobro.

Pri meni zgodba ni tako pravljična, saj z bratom od nekdaj nisva smela imeti psa, čeprav je to bila vedno moja največja želja. Ko sem postala polnoletna sem za darilo od brata dobila psičko Lolo, ki bi me naj naučila odgovornosti. Naučila me je ogromno, predvsem pa to, da je treba vztrajati in nikoli obupati, česarkoli se lotimo. Po dolgoletnem prebolevanju psičke sem v svoje življenje sprejela še enega radovedneža. Seed, moj ”čistokrvni uličar”, je rešenček z ulice, takrat z zlomljeno tačko in s slabo zgodovino. Veliko ljubezni, truda, volje in odrekanja je vzajemno spremenilo in ponudilo priložnost obema, da sva lahko iz dane situacije naredila najboljše. Nekaj let kasneje sem posvojila še psičko Romy, ki je s Seedom nerazdružljiva.

Želim si in veselim se, da bomo vzgled in motivacija marsikomu, ki se odgovorno podaja v svet vzgoje psa.

Moja poklicna pot

Zmeraj ambiciozna in mnenja, da se imam še veliko naučiti, sem poleg življenjskih izkušenj uspešno diplomirala na smeri Oblikovanja in tekstilnih materialov.

Vedno me je spremljal in polnil ples, kjer sem se veliko izpopolnjevala na plesnih delavnicah in festivalih širom sveta. Danes vodim in treniram plesno skupino, s katero tudi nastopamo.

Moje srce pa vedno najde pot do psov. Tako me je tudi velika želja biti del ekipe pripeljala prav sem.

Moja filozofija

“The best project you’ll ever work on is YOU.”…and your dog

Zakaj imam rada svoje delo?

V vse, v kar vložimo čas in sebe, se nam neskončno povrne. Zato je delo z ljudmi zame predstavljalo vedno velik izziv in zadovoljstvo. Obožujem iskati rešitve in s svojim znanjem pokazati pot po kateri se lahko podajo vsi, ki si želijo vzgojiti svojega psa.