Vzgoja psov v urbanem okolju

Tečaj vzgoje psov
1. stopnje v Ljubljani

S tečajem pričnemo junija

termin - tor/ned 18.30-19.30

Vsak lahko ima vzgojenega psa.

Si želite psa, ki vas ne bi vlekel na povodcu? Kosmatinca, ki se ne bi zaganjal, ko zagleda drugega psa? Takega, ki bi prišel k vam že na prvi klic?

Lahko ga imate, a le če ga pravilno vzgojite. Zaupajte vzgojo svojega psa strokovnjakom.

Kdaj in kje bo potekal tečaj?

Tečaj bo potekal ob torkih in nedeljah, od 18.30 - 19.30 ure.

Potekal bo v Ljubljani v urbanem okolju (tako se psi hitro socializirajo). Lokacije bo inštruktorica občasno menjavala in jih prej tudi sporočila tečajnikom.

Kako bo potekal tečaj?

Poudarek na vzgoji in uporabni poslušnosti psov

Majhne skupine (7 tečajnikov in psov)

Delo v urbanem okolju in pod realnimi motnjami v Ljubljani

Vodi ga inštuktorica za vzgojo psov, ki jo je izbral in izobrazil Jure Pribičevič

Tečaj bo 2x tedensko - 10 srečanj

Cena tečaja je 149 eur

Tečaj je primeren za mladičke od 8. tedna starosti.

Kdo bo vaš inštruktor?

Vaša inštruktorica bo Lana Goričanec: 

"Odraščala sem obkrožena s številnimi živalmi, od vedno najljubši pa so mi bili psi. Ko sem bila stara 9 let, smo dobili prvo družinsko psičko Lajko, mešanko s pritlikavim pinčem, ki se kljub letom še dobro drži. Ker pa je bila predvsem navezana na mamo, sem si vedno po tihem želela imeti le svojega psa.

Tako se mi je pri rosnih 13 letih, leta 2010, pridružil borderski ovčar Irio. Poleg vsakodnevnih sprehodov in trikcev me je popeljal v svet kinologije. Aktivno in uspešno sva se ukvarjala z agilityjem in leta 2013 osvojila Pokal Slovenije. Trenirala sva dogdancing in imela nastope po Sloveniji, preizkusila pa sva se tudi v pašnji ovac, frizbiju, mantrailingu in delu z nosom.

Leta 2019 sem iz Belgije pripeljala novega družinskega člana. Čeprav sta iste pasme, se Vezuv in Irio razlikujeta kot dan in noč. Medtem ko je Irio prilepljen name in zanj obstajam le jaz, Vezuv obožuje družbo vseh.

Leta 2022 se mi je pridružila še psička Nami, pasme shetlandski ovčar. Ona mi je pokazala, kako preprosti so lahko pasji mladički za vzgojo in od svojega 6. meseca redno pomaga pri vodenju tečajev.

Zaradi tako različnih karakterjev psov sem pridobila ogromno znanja, ki ga uporabljam pri delu s tečajniki. Seveda pa se učenje nikoli ne konča, zato se še vedno izobražujem.

Danes me Irio, Vezuv in Nami spremljajo povsod, naj si bo to v službi, kavarni, raznih športnih aktivnostih, potovanjih… Vendar pa so zelo prilagodljivi, tako znajo kakšne dneve le počivati na kavču z mano.

Življenja brez štirinožnih bitij si enostavno ne znam predstavljati več."

KONTAKT: lana@alfakan.si

Naši Alfakan tečajniki prejmejo še

E-KNJIŽNICA

Brezplačen dostop do vseh vsebin na Alfakan e-knjižnici

Priročnik za vzgojo psov

Priročnik vam pošljemo po prijavi na tečaj

Zaprta FB skupina

Vsak Alfakan tečajnik prejme povabilo v zaprto FB skupino

Z Vivo smo začeli pri njenih 4 mesecih. Od takrat je res zelo napredovala in je v okolju z srednje veliko motnjami uspešna pri vseh vajah (odpoklic, hoja na PP, prinasanje, iskanje, “fuj to” in “spusti”).

AnjaAnjaAlfakan tečajnica

Alakan je viden tudi:

ALFAKAN GSM: +386 41 454 150

Privacy Preference Center

Call Now Button