Alfakan v sodelovanju z Mr. Pet-om in Veterinarstvom Pika v soboto, 21. 2. ob 10.00 uri, ogranizira brazplačni seminar z naslovom Težave s psom: zakaj se pojavijo in kako jih odpravimo. Dobimo se na OŠ Franca Rozmana-Staneta v Mariboru.


TEŽAVE S PSOM: ZAKAJ SE POJAVIJO IN KAKO JIH ODPRAVIMO

Predstavili bomo katere so pogostejše težave s psom, kaj so razlogi za njihov pojav in kaj jim je skupno. Obravnavali bomo še kakšen je pravilen pristop k težavam in kako se jih odpravlja.

Teoretičnemu delu bo sledil praktični prikaz dela s psi. Namen praktičnega dela je pokazati kaj lahko dosežemo s pravilnim pristopom k vzgoji in kaj pravzparav pomeni izraz vzgojen pes. Ob koncu seminarja bo za vsa vprašanja na razpolago celotna ekipa Alfakan.

Seminar je namenjen tistim, ki imajo težave s psom (vlečenje na povodcu, nezanesljiv odpoklic, ločitvena tesnoba, skakanje v ljudi, agresija, strah itd.) ter tistim, ki jih zanima preventiva.

 

Seminar v Ljubljani, 20. 12. 2014

Super seminar danes!!!! Hvala za vse super nasvete. Tudi naša kuža ti je hvaležna, pa morda tega niti še ne ve 😉

– Uroš Kozina


 

Seminar v Izoli, 10. 1. 2015

Seminar je bil odličen. Pohvale Veroniki Valentin…

– Andreja Horvat

prijavi-se-na-brezplacni-seminar-v-mariboru

Vabljeni vsi, ki vas zanima, kako izboljšati svoj odnos s psom, odpraviti morebitno neželeno vedenje ali preprečiti morebitne konflikte s psom.

Veselimo se srečanja z vami!

Ekipa Alfakan