20. 12. 2014 smo v Ljubljani organizirali brezplačni seminar na temo Težave s psom: zakaj se pojavijo in kako jih odpraviti? Ker verjamemo, da se težave s psi pričnejo zaradi napačne vzgoje, ta pa je le posledica preslabe informiranosti, se trudimo čim več ljudi izobraziti o naravni vzgoji psa, ki temelji na poznavanju pasje psihologije.

Ker verjamemo in vemo, da lahko z Alfakan sistemom vzgoje lastniki psov rešijo vsako težavo, ki jo imajo s svojimi psi, svoje znanje radi delimo z vami.

Tokrat smo se odpravili v Ljubljano in seminar pripravili predvsem za tiste, ki imajo težave s psi, imajo voljo, da bi jih rešili, a enostavno ne vedo kako.

Nikomur ni potrebno imeti težav s psom. Vsak lahko ima psa, ki je stabilen, socializiran, zaupanja vreden, vzgojen in kar je najpomembneje, zadovoljen in zadovoljen.

Pes in njegov lastnik lahko v harmoniji oba dosežeta svoje cilje. Za to pa je potrebno marsikaj truda, predvsem pa prave informacije.


 

POTEK SEMINARJA

Seminar je vodil Jure Pribičevič, član Alfakan ekipe, odgovoren za individualno vzgojo in prevzgojo psov. Seminar smo začeli s praktičnim prikazom dveh izmed naših psov:

  • Brie (vodnik: Veronika Valentinnam je pokazala pasje trikce, kjer so obiskovalci lahko videli psa kako zavzeto in natančno izvaja raznovrstne pasje trikce in pri tem neizmerno uživa
  • Flash (vodnik: David Pogačnik) je demonstriral osnovno poslušnost delovnega psa in obiskovalci so lahko videli kako močno željo lahko ima pes po delu

individualna-vprašanja-o-težavah-s-psom


 

Sledilo je skoraj dvourno predavanje, v katerem smo odgovorili na naslednja vprašanja:

  • Katere so najpogostejše težave s psom?
  • Kaj so vzroki za pojav različnih težav?
  • Kaj imajo različne težave (vlečenje na povodcu, zaganjanje v druge pse, skakanje v ljudi, lajež na goste itd.) skupnega?
  • Kje začeti in kako odpravljati različne težave?

Po koncu seminarja smo se posvetili še individualno vsem obiskovalcem, ki so se želeli z nami osebno posvetovati. Tako smo lahko vsakomur s težavami na njegovem specifičnem primeru svetovali kako bi lahko svoje zadane cilje dosegli. Naši inštruktorji so se posvetili vsakomur, ki je želel deliti svojo zgodbo in specifičnost svojih težav.


 

OGLEJTE SI POSNETEK SEMINARJA

Čeprav smo za seminar najeli dvorano, ki sprejme 100 ljudi, so nas vaše množične prijave čisto presenetile in presegle naše kapacitete. V pičlih treh dneh ste zapolnili dvorano in zasedli vse proste stole!

Vendar ker 250 prijavljenih nismo želeli pustiti na cedilu, smo se hitro odzvali na vaš množičen odziv in organizirali spletni prenos našega seminarja v živo! Postavili smo tudi klepetalnico, v kateri so lahko spletni gledalci postavljali vprašanja, na katera so odgovarjali naši inštruktorji.

Super seminar danes!!!! Hvala za vse super nasvete. Tudi naša kuža ti je hvaležna, pa morda tega niti še ne ve 😉 (Uroš Kozina)

Zato vam sedaj lahko ponudimo posnetek našega seminarja, ki si ga lahko ogledate, četudi ste nas zamudili v Ljubljani.

težave s psom ogled brezplačnega seminarja


 

HVALA, DA STE BILI Z NAMI

Vsem, ki ste nas obiskali v Ljubljani in nas spremljali preko streama, se zahvaljujemo za vašo pozornost. Upamo in želimo si, da ste od našega seminarja odnesli veliko novega znanja in da smo vam dali ne le napotke, temveč tudi zaupanje vase, ki ga potrebujete za to, da boste lahko težave s svojimi psi rešili.

Mi smo maksimalno uživali, vaši pozitivni odzivi pa so nas utrdili v prepričanju, da bomo tovrstne seminarje organizirali tudi v prihodnosti.

Zelo kmalu prihajamo v Maribor. Več o tem si lahko preberete tukaj.

Lep pozdrav do naslednjič,

ekipa Alfakan